Vragen

Wat kun je verwachten voor de prijs die je betaalt per persoon?

Een beleving waarbij je echt even helemaal weg bent en kunt ontspannen. Op een bijzondere plek wordt je opgewacht met een aperitief. Waarna de producent een rondleiding op desbetreffende locatie zal geven. Daarna is het genieten van een onvergetelijk viergangendiner die we uit onze buitenkeuken toveren.

De prijs is afhankelijk van het thema en de locatie maar ligt rond de € 70,- per persoon. Deze prijs is all-in hetgeen betekent dat er geen extra kosten bij komen. Het diner duurt ongeveer 4 uur. Het volgende mag je hiervoor verwachten:

  • Welkom met aperitief;
  • Rondleiding op een unieke locatie;
  • Viergangendiner;
    Met verse, lokale en biologische ingrediënten. Deze ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd en worden door Hilde van Maanen – MasterChef Holland 2016 – verwerkt tot prachtige gerechten.
  • Dranken afgestemd op het menu (bijvoorbeeld wijn);
  • Koffie of thee en friandises;
  • Verrassing voor thuis.
Hoe kan ik reserveren?

Reserveren kan door je via de website aan te melden. Je betaalt het ticket online en reserveert zo een plek op een unieke locatie aan de lang gedekte tafels. De aankoop van het ticket is definitief en kan niet geretourneerd worden. De reservering ruilen voor een andere datum is niet mogelijk. De reservering is niet persoonsgebonden en je kunt deze dan ook aan iemand anders geven of verkopen.

Wat is het aantal mensen dat kan aanschuiven in pop up restaurant ‘van Bubbels tot Dessert’?

Het gemiddelde aantal gasten tijdens een diner ligt rond de dertig personen.

Met hoeveel mensen kan ik naar het diner komen?

Je mag zelf weten met hoeveel mensen je wilt komen. Of je nu alleen, met z’n tweeën of met tien personen komt, het kan allemaal!

Krijg ik vooraf het menu te zien?

Het menu blijft nog even een verrassing… Bij aankomst ligt het menu voor je klaar op tafel.

Houden jullie rekening met diëten?

Het menu is vast maar voor vegetariërs, zwangeren of gasten met allergieën bieden wij graag een passend alternatief. Breng ons op bij jouw reservering op de hoogte van het dieet en laat bij aankomst van het diner weten wie je bent.

Houden jullie ook rekening met kinderen tijdens de diners?

Aangezien onze diners gericht zijn op volwassenen, raden wij je aan om geen kinderen mee te nemen.

Wanneer ontvang ik informatie over de locatie en belangrijke informatie over het diner zelf?

Hier kun je alle informatie terugvinden, over het de locatie en tijd. Daarnaast zal worden aangegeven of er nog andere bijzonderheden zijn.

Hoe laat begint een diner en tot hoe laat gaat het diner door?

Het pop up restaurant opent op verschillende tijden afhankelijk van de dag en de locatie. Het restaurant is ongeveer 4 uur geopend. We openen op verschillende tijden afhankelijk van de locatie en het thema. Op de reserveringspagina vind je de exacte tijden.

Wat als het buiten regent?

Wanneer het pop up restaurant geopend is, regent het nooit. Mocht dit toch het geval zijn, dan zorgen wij er altijd voor dat er uitwijkmogelijkheden naar binnen zijn. Denk aan een stal, een kas of een tijdelijke overkapping.

Zijn er kledingvoorschriften?

Ja; wees vooral jezelf! Houd er rekening mee dat het pop up restaurant het liefst ontpopt in de buitenlucht en het hierdoor misschien frisser is dan je denkt. We raden je aan een jas of warm vest mee te nemen.

Is er voldoende parkeergelegenheid?

Ja, er is parkeergelegenheid. Wel is het wenselijk om waar mogelijk samen te rijden, met het OV te reizen of zelfs lekker op de fiets komen.

Is het ook mogelijk om op een intieme manier, in privésferen het pop up restaurant speciaal voor u te openen?

Graag zelfs! Wij vinden het geen probleem ons restaurant op een mooi plekje in Nederland voor u te laten op poppen. En voor u en uw familieleden of vrienden een prachtig gedekte tafel te regelen met alles erop en eraan.

Jullie zoeken de mooiste plekjes op. Willen jullie overal in Nederland op poppen?

JAAAA! Onze missie is om alle pure producten in Nederland uit de grond te herontdekken en lokale producenten op de kaart zetten. Dus weet je iemand die een mooie locatie heeft of heb je zelf de perfecte locatie? Neem contact met ons op!

Zijn er andere details die ik nog moet weten? Of wordt jouw vraag niet beantwoord?

Nee, voor zover wij weten niet. Mocht je vragen hebben die hier niet beantwoord zijn, neem gerust contact met ons op!