Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Pop Up Restaurant ‘HOMEMADE ZOMER’

juli 14, 2017 @ 18:30 - 22:30

€67,50

Hilde van Maanen vBtD Pop Up Restaurant Homemade Zomer van Bubbels tot DessertHOMEMADE ZOMER

Zonder jas naar buiten, met je blote voeten in het gras, lekker eten in de tuin én genieten van eindeloze avonden. En.. er kan eindelijk! – geoogst worden. Het is weer tijd om ons pop up restaurant te openen. Van Bubbels tot Dessert plukt wilde bloemen en strooit met verse kruiden. Het lekkerste dat de zomer je te bieden heeft serveert vBtD in haar eigen achtertuin.

Het menu blijft nog geheim… Maar met verse ingrediënten zoveel mogelijk lokaal en biologisch, serveren we een viergangendiner met karakter en een bijzonder verhaal.

ZWOEL ZOMER TUINDINER

Koop een ticket aan de lang gedekte tafel bij flikkerend kaarslicht in de buitenlucht. En geniet samen met ongeveer 20 andere gasten van deze onvergetelijke avond in dit pop up restaurant voor heel even..

Voor vegetariërs, veganisten of gasten met allergenen kunnen wij altijd een passend alternatief bieden. Breng ons op de hoogte bij jouw reservering, en laat ons bij aankomst van het diner weten wie jij bent.

Ben je benieuwd naar voorgaande diners, hier vind je een impressie. En voor vragen kun je hier terecht.

V A N   B U B B E L S   T O T   D E S S E R T   W I T H   L O V E

Wat is kun je verwachten voor de prijs die je betaald per persoon?
Een beleving voor heel even… Op een bijzondere plek wordt je opgewacht met een aperitief. Waarna een stadswandeling door Nijkerk gegeven zal worden. Daarna is het genieten van een onvergetelijk viergangendiner die ik tover uit mijn eigen keuken.

De prijs bedraagt € 67,50 per persoon. Deze prijs is all-in hetgeen betekent dat er geen extra kosten bij komen. De avond duurt ongeveer 4 uur.

Wat mag je hiervoor verwachten?
o Welkom met aperitief en amuse;
o Viergangendiner;
Met verse ingrediënten zoveel mogelijk lokaal en biologisch maakt Hilde van Maanen, winnares van Masterchef Holland 2016, gerechten met karakter en een bijzonder verhaal;
o Dranken afgestemd op het menu;
o Koffie of thee en friandises;
o Verrassing voor thuis.

Gegevens

Datum:
juli 14, 2017
Tijd:
18:30 - 22:30
Kosten:
€67,50
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , ,

Organisator

Hilde van Maanen
Telefoon:
+31 6 21863457
E-mail:
hello@hildevanmaanen.nl
Website:
www.hildevanmaanen.nl

Locatie

POP UP van Bubbels tot Dessert
Brink 41
Nijkerk, 3861 VA
+ Google Maps